Home | Loodgieter Rotterdam | Blog |

  • Rotterdam erkende loodgieters Horeca

Vandaag maandag is mijn restaurant gesloten meestal doe ik op maandag de boekhouding.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

 

Bel 010-7603474

 

Ik loop even naar de keuken, verschrikkelijk de keuken staat onder water, direct de erkende loodgieter Rotterdam bellen.

Loodgieter RotterdamMorgen wordt het erg druk bij ons, het zonnetje schijnt dus terrasweer en om 5 uur een receptie.

Er worden morgen 50 gasten voor een trouwreceptie verwacht het lopende buffet is al besteld, dus de keuken krijgt het druk.

Snel maar even de de erkende loodgieter Rotterdam bellen en vragen of ze een loodgieter klaar hebben staan in Kralingen.
Het is nu 10.00 en ben op zoek naar een loodgieter uit de omgeving van Rotterdam, dit is een noodgeval.

Gelijk maar de loodgieterRotterdam bellen ik weet dat zij altijd een nood loodgieter hebben klaar staan in Kralingen.

De loodgieters centrale vraagt direct wat het probleem is, ik vertel de keuken onder water staat en de keukenafvoer is verstopt

De gootsteen loopt over ik vermoed een verstopte keuken afvoer, ik vertel aan de loodgieter erbij dat er spoed geboden is.

Morgen ochtend gaan we open vanaf 8.00 tot diep in de nacht, de tarieven van de loodgieter Rotterdam zijn voor ons heel belangrijk. De mevrouw aan de spoedbalie van de erkende loodgieter Rotterdam stelde mij direct gerust, binnen 30 minuten is een loodgieter uit de omgeving Rotterdam aanwezig.

Ze zoekt ook nog even uit of Loodgieter Kralingen eerder bij mijn bedrijf kan . Deze loodgieter hanteert de tarieven van loodgieter Rotterdam.

De erkende loodgieter Rotterdam heeft veel ervaring met horeca gelegenheden en weet hoe belangrijk een goed lopende keuken is.

Loodgieter RotterdamDaar moet een behoorlijk deel van onze omzet gerealiseerd worden. De machines moeten draaien en de spoelkeuken is morgen de hele dag bemand.

Vandaag moet alles de keuken in orde komen, volgens mij zijn er diverse keukenleidingen verstopt.

Binnen 30 minuten is de erkende loodgieter Rotterdam bij ons in Kralingen aangekomen De erkende loodgieter Rotterdam is met een grote bedrijfswagen vol met proffessionele apparatuur gekomen.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

 

Bel 010-7603474

 

Uit ervaring weet deze erkende loodgieter Rotterdam dat diverse leidingen en een riool reinigings service nodig is.

Uiteindelijk komen alle keukenafvoer leidingen uit in het riool. Eerst pakt de erkende loodgieter Rotterdam een waterstofzuiger om de vloer droog maken.

De erkende loodgieter Rotterdam draait eerst de hoofdkraan dicht en begint meteen met de gootsteen afvoer.

Na de keukenafvoer gaat de loodgieter Kralingen gelijk de gootsteen ontstoppen, wat een rotzooi komt daaruit.

Daarna gaat de erkende loodgieter Rotterdam overleggen om alle afvoerleidingen en het afvoerputje te ontstoppen. Om nog meer verstopte leidingen te voorkomen nemen we met de loodgieter Rotterdam tarieven door.

We besluiten om de loodgieter Rotterdam Kralingen alle keuken afvoerleidingen te laten inspecteren en ontstoppen. Ook een riool reinigings service is noodzakelijk.

Onze keukenbrigade kan morgen aan onbekommerd aan de slag
voor alle spoed klussen de erkende loodgieter Rotterdam.

Loodgieter Rotterdam | Blog |